Collectio är död!

Länge leve COLLECTIOSEUM!

Sedan ett tag tillbaka har jag ägnat all min tid åt min nya hemsida, Collectioseum. Sajten är ett försök att på allvar ”samla” allt som rör mitt samlande på ett ställe. Där hittar du bilder, texter och annat som med personlig prägel rör samlandet i stort och smått. På sikt kommer Collectioseum att bli en portal som speglar mitt liv som samlare, med ämnen som bitvis också går utanför de traditionella samlarområdena. Samlandet är, och har varit mitt främsta intresse i drygt 25 år. Genom åren har jag upptäckt att samlandet har beröringspunkter med nästan allt jag företar mig. Därför känns sajten också som dokumentation över mitt liv som samlare.

Eftersom jag med åren fått många internationalla samlarkontakter, och gärna vill dela med mig av mina erfarenheter och tankar, valde jag att skriva hela sajten på engelska. Detta betyder inte på något sätt att jag övergett bevakningen av den svenska samlarvärlden, snarare har intresset vidgats något.

Som ni kanske också förstår blir det i dagsläget en omöjlig uppgift att uppdatera två sidor, inte ens en enkel blogg som denna låter sig göras utan tid. I dagsläget lägger jag all min energi på att redigera Collectioseum, men också på att dokumentera mina egna samlingar. Detta tar tid, och tid är dessvärre en bristvara. Därför ligger denna blogg nere tillsvidare.

Ni behöver dock inte misströsta! Besök i stället Collectioseum regelbundet! Där hittar du allt som finns i denna blogg, och mycket mer. Varmt välkomna!

collectioseumLogo3

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s